Nederlandstalige ElectroPop met virtuele DANZMAN in de hoofdrol

14 SHOWS TIJDENS GLOW ’19

Vanaf 10 t/m 16 november

WIE/WAT IS DANZMAN??
Deze zomer speelde DANZMAN een thuiswedstrijd in Theater De Nieuwe Vorst Tilburg. Omroep Tilburg filmde het concert en interviewde de makers. Een mooie collage om kennis te maken met een uniek project.

DANZMAN voorziet dit jaar het Eindhovense GLOW van extra licht, warmte en energie met maar liefst 2 voorstelling per dag. Dit vanaf zondag 10 t/m zaterdag 16 november.

LOCATIE
Alle shows vinden plaats in het karakteristieke LAB-1 theater aan de Keizersgracht 19, aansluitend op de GLOW route in het hartje van de lichtstad.

ENTREE
Enkel op vertoon van een uitnodiging, die je op verschillende plekken tijdens de route zullen worden aangeboden, heb je toegang tot een voorstelling zondag 10 tot en met zaterdag 16 november telkens op 20:00 en 22:00 uur zullen plaatsvinden.

DANZMAN IS:
DANZMAN – hoofdrol
Antoine Kroes – stem en zang/gitaren/keys
Dave van den Dries – synthesizers

FACTS en RELEASES
Vorig jaar zomer ging DANZMAN in première en werd direct geboekt door o.a. de Zwarte Cross en het Stadsfestival te Zwolle. 3 voor 12 recenseerde als eerste één van de besloten try-outs in Tilburg. Dit jaar stond DANZMAN op het Crafted Festival en gaf voorstellingen in diverse theaters. Daarnaast een eerste release op Spotify met de single De Vloed. Vlak voor GLOW zullen er nieuwe releases plaatsvinden.

Eerste single/video release De Vloed

LAB-1 theater ligt aan de Keizersgracht 19 te Eindhoven